Aston Sentul Lake Zerto Workshop 28th to 29th of August 2017
This is a one and half day workshop for enterprise customers only show case our new partnership with Zerto (https://www.zerto.com/).
Resilience for Evolving I.T.Zerto provides enterprise-class disaster recovery and business continuity software specifically for virtualized data centers and cloud environments.
In today’s always-connected world, businesses need to be available to their customers, prospects and employees 24/7/365. This new world order of uninterrupted technology is a non-negotiable business best practice. To experience downtime of any length of time—even for a few minutes—with data and applications unavailable, puts a business at risk for irreparable harm to its hard-fought brand.
Zerto provides Resilience for Evolving IT™ by delivering automated, seamless Business Continuity and Disaster Recovery for vSphere, Hyper-V, Azure and AWS
Rsvp via firstname.lastname@example.org or ping to us via WA 0815 167 2882
This a exclusive event, rsvp is needed via wisepac or zerto
AGENDA FOR ZERTO WORKSHOP
Arrival : Guests check in from 2pm on the 28 August 2017
Welcome Dinner at 650 pm at Hotel
29 August 2017 (Tuesday)
8.45am-9.00am : Welcome Address : RM Sugiarto, Biz Director, Wise Pacific
15 mins 9.00am-9.15am : Zerto Overview : Emily Teh, Channel Sales, Asia Pacific Zerto
45 mins 9.15am-10.00am : Building IT Resilience : Xu Kai Jun, Systems Engineer , Zerto
30 mins 10.00am-10.30am: Create and execute a successful DR Plan : Paul Pandy, Account Manager, ASEAN, Zerto
60 mins 10.30am-11.30am: Sharing Use Cases & Demo : Kai Jun, Systems Engineer and Q & A
60 mins 11.30am-12.30pm : Zerto Wrap Up, Morning Session
60 mins 12.30pm- 1.30pm : Lunch
30 mins 1.30pm – 2:00pm : IT Resilience and DR Readiness, Eko Putranto, IT GM Tunas Ridan Tbk
45 mins 2.00pm - 245pm : Addressing Virtual Patching and Security in the Modern Data Center, Laksana Budiwiyono, Sales Director, Trend Micro
15 mins 2.45pm- 3.00pm : Wrap up for afternoon session and Lucky Draw
Note : This a Exclusive Workshop by Invite only, Rsvp is needed